Familjen Sångberg

Alla inlägg under april 2011

Av Emma Sångberg - 12 april 2011 18:36
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma Sångberg - 12 april 2011 09:39
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma Sångberg - 11 april 2011 21:54

När jag och sessan hade hämtat upp tvätten ur tvättstugan så bytade jag om och sen gick vi ner med hennes cykel och tog en cykeltur i parken. Vi träffade Petra & Todde och sen mötte vi upp Jasmina och vi alla gick till den nya lekplatsen bakom vårt hus. Lilltjejen hade jätte skoj med cykeln & på lekplatsen. Hon åkte rutchbana med sin bror 2 gången och lekte med en annan pojke som var där med sin mamma. Petra gick hem nästan en timme innan vi gick från lekplatsen.


Väl hemma var det så himla gott att få i sig en kopp kaffe och ännu trevligare var det med Jasmina som kaffe sällskap. Vi pratade mycket om allt möjligt och det känns så himla skönt att känna att jag faktiskt kan lita på dig hjärtat. Snäckan fick vila middag en stund för hon var helt utmattad av cykelturen och allt springande på lekplatsen. Sen gick Jasmina hem en stund efter att Chelsea kommit i säng.


Då satte jag mig vid datan och jag insåg då hur glad jag är för att jag har så få men mycket bra vänner. Ett stort tack till Madde & Jasmina att ni finns, love you   


Älsklingen kom hem tidigare och det var självklart mycket glädjande. Strax där på kom Chelsea upp och vi två tog ut Disel på en promenad och sessan hade cykeln med sig. Hon plockade massa blommor till sin pappa när vi var ute söte nöten. Jag ska ta lite mer bilder på blommorna imorgon eftersom batteriet dog. Så jag lägger upp lite bilder imorgon istället.


När vi kom hem igen så fixade jag middag, det blev pasta pytt och det var svin gott. När vi ätit satt snäckan och lekte med sin klippdocka och jag & baby tog en dusch ihop. Sessan satt nästan 1½ timme med dockan, tyckte det var super kul. Sen kom Sarah på besök, trodde Hassan skulle vara med men han gick på nån fotbollsmatch. Det var jätte kul att ha sin svägerska på besök. Känns toppen att vi kommer varandra så nära och känns skönt att kunna prata med dig om allt & inget, har fått mer och mer förtroende för dig. Tyvärr har andra människor förstört mitt förtroende för andra människor men jag känner faktiskt mer och mer tillit för dig.


Nu gick Sarah hem för en stund sen och nu ska jag strax stänga ner datoron och mysa lite i soffan innan vi ska sova.


På återséende imorgon läsare!


Tjingeling...

Av Emma Sångberg - 11 april 2011 15:13
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma Sångberg - 11 april 2011 09:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma Sångberg - 8 april 2011 18:57
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma Sångberg - 8 april 2011 09:02
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Emma Sångberg - 7 april 2011 18:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Ovido - Quiz & Flashcards