Familjen Sångberg

Direktlänk till inlägg 25 juni 2015

Tröttsamt värre!

Av Emma Sångberg - 25 juni 2015 21:54

Nu är det extremt längesen jag skrev här. Har inte alls kännt för det eftersom supporten på bloggplatsen inte svarar på mina mail och jag har haft ett problem hur länge som helst med bloggen. Men nu kommer det några rader ;)

I helgen var det midsommar. Vi firade tillsammans med mina päron och grannarna på gården! En riktgt rolig kväll. Det bjöds på sång och dans till sent på natten. Dagen där på blev det en frunch med grannarna som bestod av midsommar resterna, dock utan nubbe haha ;)
På eftermiddagen åkte jag med morsan, Jayson och småsyskon till tivolit på sibbarp och på kvällen grillade vi korv på gården.

Söndagen spenderades på kollot med Chelsea. Det var så kul att träffa henne och givetvis grät denna kvinna när jag fick se henne och kramat om henne :) saknad till tusen. Vi fikade och blev runtvisade av henne. Barnen badade och sedan blev det lite godis och mys innan vi körde hem.

Denna veckan kom jag tillbaka på jobb efter 14 dagars sjukskrivning.
Skönt att vara åter.
Och mitt finger har läkt super bra och det känns bra. Nu väntar jag bara på svaret på vad det var för knuta jag hade där, men det kommer i slutet på juli.

Träningen har jag legat lågt med denna veckan men imorgon är jag på det igen :)

Tjingeling

 
 
Ingen bild

Hej

29 juni 2015 14:46

Snygg du är. Hade gärna velat träffa dig.
Kan man mejla dig på något sätt.

Emma Sångberg

5 juli 2015 12:09

Tack men jag är lyckligt gift och inte intresserad av att bli mailad.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma Sångberg - 13 oktober 2015 18:25

www.nouw.com/familjensångberg

Av Emma Sångberg - 30 september 2015 12:09

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 4703539784"

Av Emma Sångberg - 29 september 2015 11:37

Jag börjar bli jäkligt trött på att bloggen klyddar hela tiden!! Har funderat på att byta sida men det känns så tråkigt bara eftersom att jag hållt på med denna i så många år. Samtidigt är det inte kul när det inte riktigt fungerar som det gjort tidi...

Av Emma Sångberg - 17 september 2015 05:56

3 morgonen på jobb idag, en morgon kvar... Men inatt sov jag mkt bättre så det känns helt okej att sitta på bussen på väg dit nu. Igår var det en stress dag deluxe! Dom bygger om i Bunkeflo och det gör att bussen blir sen hem, sent det ombygg...

Av Emma Sångberg - 15 september 2015 06:01

Igår var det ingen vanlig dag, för det var Jaysons födelsedag, hurra hurra hurra! Tänk att han redan är 4 år :-O Han hade en super bra födelsedag igår. På morgonen blev det väckning med sång och paket :) och när pappa och storasyster var lämnad...

Ovido - Quiz & Flashcards